NETLOCK integrációs dizájnelem

MIÉRT A NETLOCK?

a megfelelő választás


A NETLOCK egy felhőalapú kulcstárolásra épülő vállalati IT-rendszerekhez is illeszthető elektronikusaláírás-szolgáltatás, amely nagyszámú felhasználó biztonságos kulcs- és tanúsítványkezelését támogatja, és bárhol, bármikor, bármilyen eszközön képes joghatással bíró dokumentum-hitelesítésre.

A jogszabály szerinti minősített tanúsítványon alapuló, minősített szintű elektronikus aláírás létrehozására képes. Minősített tanúsítvánnyal létrehozott aláírás vagy bélyegző alkalmazása esetén az aláírt vagy bélyegzett dokumentum a magyar jogrendben teljes bizonyító erővel bír. Az Európai Unió összes tagállamában pedig egységesen elfogadott, a saját kezű aláírással azonos joghatású.

Videós
azonosítás


Regisztráció otthon, úton vagy munkahelyen

Az aláíró tanúsítvány igénylése úgynevezett videotechnológiás azonosítással történik, mely a személyes jelenléttel egyenértékű biztosítékot nyújtó, nemzeti szinten elismert azonosítási módszer. A videóregisztráció biztonságos, bármikor elvégezhető, automatizált ügyfélazonosítást tesz lehetővé.

e-Aláírás integráció Whitepaper
NETLOCK VRA

ELŐNYÖK

miért jó a videós azonosítás?


A személyes jelenlétet nem igénylő videós azonosítási módnak köszönhetően a tanúsítványok igénylési folyamata rendkívül gyors, költséghatékony és környezetbarát.

KÉRDÉSEID VANNAK?

fusd át a gyakori kérdések részt, ahol további információkat tudhatsz meg

Gyakori kérdések

SIGNHELPER

e-aláírás-integrációs megoldás


Az e-aláírási képesség integrációja a NETLOCK│SIGNHELPER segítségével végezhető el. A megoldás lehetőséget biztosít arra, hogy az ügyfél saját rendszeréből dokumentumokat töltsön fel, e-aláírási feladatokat indítson, illetve az aláírt, hitelesített dokumentumokat töltsön le. A NETLOCK két megoldást biztosít ennek a célnak az elérésére.

eSEAL

üzleti felhasználásra


Tekintsd meg üzleti, közigazgatási felhasználásra fejlesztett bélyegző ajánlatunkat. eSeal: Használj minősített elektronikus bélyegzőt, hogy elkerüld a papírhasználatot és teljes jogi megfelelőséggel reprezentáld vállalatod a digitális térben. Írd alá szervezeted elektronikus számláit vagy nyugtáit az NETLOCK eSeal segítségével.

eSEAL

1290 Ft/hó + áfa

A CSOMAG TARTALMA

  • Minősített bélyegző tanúsítvány
  • E-aláírásunk elfogadott az Európai Unió összes országában
  • Dokumentumok bélyegzése
  • Mobil applikáció (Android & iOS)
  • Látható aláíráskép
  • Nagyvállalati terméktámogatás
  • Távoli, videós regisztrációs beazonosítás
  • Gyors tanúsítványkibocsátás

TUDNIVALÓK

KAPCSOLAT

érdekelnek megoldásaink?

Kérdésed van? Itt vagyunk, válaszolunk!
Keresd szakértőinket:

+36 1 437 6655

info@netlock.com


Ügyfélszolgálatunk címe:

H-1143 Budapest,
Hungária krt. 17.

NETLOCK VRA